大埔新開左間燒肉店,身為大埔人梗係要去試吓啦☺️ 去到先知原來仲有得打邊爐同埋放題😋佢啱啱新開裝修好靚,係啲樓梯度打卡一流,入到去環境成層好大,坐落去好舒服,座位之間距離都好闊,疫情下都唔使擔心同陌生嘅人坐得太近😙 嘢食種類都好多,基本放題有嘅壽司、刺身、前菜,連蒸魚 🐟 都有,總有一樣啱食,刺身佢就有蟹棒、玉子、螺片、希靈魚、帶子,三文魚同埋吞拿魚,咁我就試咗帶子三文魚同埋吞拿魚,食落都新鮮冇腥味,吞拿魚食落去都無骨唔錯,佢每次比你嘅數量都好足夠,唔使下下都咁快又出去拎,值得一試🍣 至於燒肉都係自己出去自助咁樣拎,款式都好多,有豬牛羊唔同部位都有,當中比較特別嘅係可以燒羊架、同埋牛肋,另外一口牛、帆立貝都高質嘅😋除咗燒肉佢仲可以自己出去拎個火鍋咁樣拎返嚟打邊爐,可以嫌燒肉唔夠飽嘅話佢都有好多火鍋嘅配料可以俾你選擇去拎,普通啲丸腸仔嗰啲都應有盡有🤙🏻甜品就試咗佢個韓國奇異果雪條食落去酸酸甜甜咁,幾特別,另外都試咗佢個冰菠蘿🍍,好 fresh好 juicy 🙃-📍校長燒肉日韓料理 (大埔)大埔安泰路1號大埔廣場地下6號舖

佢啱啱新開裝修好靚,係啲樓梯度打卡一流,入到去環境成層好大,坐落去好舒服,座位之間距離都好闊,疫情下都唔使擔心同陌生嘅人坐得太近😙 嘢食種類都好多,基本放題有嘅壽司刺身、前菜,連蒸魚 🐟 都有,總有一樣啱食,刺身佢就有蟹棒、玉子、螺片、希靈魚、帶子,三文魚同埋吞拿魚,咁我就試咗帶子三文魚同埋吞拿魚,食落都新鮮冇腥味,吞拿魚食落去都無骨唔錯,佢每次比你嘅數量都好足夠,唔使下下都咁快又出去拎,值得一試🍣

📍校長燒肉日韓料理 (大埔)
大埔安泰路1號大埔廣場地下6號舖