2022-11-24 18 浏览
趁生日就同佢朋友嚟到大埔呢間隱世小店食鐵板燒慶祝🪅小店大門呈黑色😬夜晚黎到都要細心留意先搵到😂打開門就會見到L型鐵板Bar台約有8個位置‼️另加兩張4人枱😬感覺走望日本🇯🇵小店一樣特別親切🥰我地今既叫左兩個入門板Omakase鐵板燒🔥包左前菜沙律🥗兩款廚師推介海鮮😊肉品、炒飯及甜品🍮🥗沙律北海道煙三文魚沙律🥗將柚子醋及黑醋汁拌勻食☺️酸味味好開胃😍海鮮以黑松露牛油🧈燒扇貝好香😬每啖都食到黑松露香味🤤蒜茸孔雀鮑燒到剛好☺️如果想重味啲可以點埋海鹽蝶豆花泡泡一齊食‼️🐥 雞扒厚薄均勻🤩肉質食落一啲都唔鞋👍伴以特別調配既菜汁食好正😬伴菜櫻桃蘿蔔仲可以解去食肉嘅肥膩感‼️🐷黑毛豬扒算是厚身😬肉質鮮美滑嫩😊豬肉質嫩滑無筋味道較濃郁😍 煎煮後亦唔會太乾😍口感鬆軟美味😎點埋菠蘿汁非常開胃👍🍨大阪牛乳雪糕甜品比較簡單一個雪糕杯🍨超濃牛奶味🥛朋友好鍾意食🤭

我地今既叫左兩個入門板Omakase鐵板燒🔥
包左前菜沙律🥗兩款廚師推介海鮮😊肉品、炒飯及甜品🍮

🥗沙律

海鮮