芝加哥串燒酒場 (太和中心)

Chicago (Tai Wo Centre)
串燒呀😍🙈新搬入大埔,一直都好想試下當區既餐廳,芝加哥串燒酒場就成為今晚既食堂!男士叫左craft beer, 女士無甘鍾意酒,但又覺得串燒應該配酒,就都一齊叫左支桃酒,甜甜地配串燒~ 餐廳個杯仔好得意,有條錦鋰係杯入面😍😍有人話想食飯,就叫左個原條鰻魚飯😂😂鰻魚好大條,醬汁好濃郁,蔥好香脆,配埋珍珠飯成件事好岩!如果想食多少少鰻魚味既朋友仔,建議”筆”酒d 汁,因為店家好慷慨甘真係比左好多鰻魚汁😂食完飯,等左一陣,重頭戲就黎喇!因為呢次主要係想食串燒,但又已經比個飯填左胃,所以串燒反而叫得唔多😂我地叫左和牛粒、黃立倉、韭菜、燒牛舌、鮑魚、同汁燒原隻帆立貝。帆立貝同鮑魚都正!又抵!但最令到我地驚喜既係黃立倉!!燒得岩岩好!個皮燒得好香脆,但裡面又有魚肉汁,所以話有d 野真係屋企真係燒唔到,要出街先食到🙈😋最後我地見個肚仲有少少位,叫多左份炸魷魚。講明炸,呢份野真係有少少熱氣,因為d 炸粉都炸到偏啡色,下次叫師傳較細d 個火可能會好d 😂 下次再黎既話想試燒茄子🍆,見到隔離枱食好正,但我地今次唔記得左叫🙈🙈整體而言,朋友圍埋一齊你一串我一串配酒係幾開心,價錢又唔貴!因為餐廳處理串燒都要比

串燒呀😍🙈

有人話想食飯,就叫左個原條鰻魚飯😂😂

食完飯,等左一陣,重頭戲就黎喇!

整體而言,朋友圍埋一齊你一串我一串配酒係幾開心,價錢又唔貴!因為餐廳處理串燒都要比較長時間,變成仲多左時間同朋友慢慢飲返杯野談下心!😍👍🏻🙈🤟