2022-01-27 812 浏览
今次就同左朋友去呢一間豬手工房,之前都有follow開豬手工房嘅post!見到呢間餐廳出咗一啲新款嘅菜式,於是就帶埋屋企人過嚟呢度食飯啦!今次我哋過嚟最主要食都係食佢哋嘅特色小食!呢一份黃金炸魚皮真係非常有驚喜,首先呢個炸魚皮份量好多,鹹蛋黃嘅份量亦都十足,所以令到成個炸魚皮都充滿着鹹蛋黃嘅香味!炸魚皮非常酥脆!炸得啱啱好另外仲有佢哋嘅酥炸墨魚骨亦都好好食,呢一個墨魚骨我自己都係第一次試吓!估唔到係咁特別!口感好似食緊軟骨咁,但係嗰種脆卜卜嘅口感加埋酥炸嘅香味,已經令人回味無窮了!當然唔少得要叫佢哋嘅薄餅啦,今次就叫咗呢一份千島大蝦海鮮薄餅!咁大份嘅海鮮薄餅都只係$138 ,真係非常抵食!重點嘅係千島醬嘅味道真係好香,加埋呢度大蝦嘅配料好多!

今次我哋過嚟最主要食都係食佢哋嘅特色小食!