極品三寶湯河粉 $69平時叫開佢哋嘅生牛河 同牛丸河 呢兩個係極力推介嘅 今次就試吓佢嘅極品三寶湯河粉 原來入邊有生牛肉,牛丸同牛筋肉 一個面集齊晒我想食嘅嘢😍 湯水味道好濃郁 唔係垃圾味精味 食得出係重料煲好耐嘅味道 配料都好多 有生洋蔥 薄荷 店員仲會俾一疊辣椒仔同小青檸你 撈埋一齊真係極品❤️ ......蝦餅撈檬$58本來我個人就比較麻麻地撈檬既 今日朋友嗌左呢個 我都試食咗一啖 真!心!正!簡直係改變左我對撈檬嘅睇法!冇誇張! 重點其實係佢哋嘅醬汁 酸甜鹹度適中🤩🤩🤩 如果食得辣嘅人可以加多啲辣椒醬 下次我要自己再嗌一份🤣🤣.....每個面都可以再追加一個小食 價錢都幾實惠 上湯灼田園蔬$15$15就可以有一碟新鮮 甜味既菜 其實已經好少有 上邊仲有炸蒜 認真係用心❤️越式香茅豬扒$23呢個又係今日朋友介紹嘅新野 好驚食到啲乾爭爭嘅豬扒 但係呢個豬扒炸完係香 嫩既口感 同埋估唔到$23真係俾咗成大嚿我😂 推薦推薦👍🏻椰汁珍多冰$12呢啲小朋友嘅最愛 真係百飲不厭 甜甜嘅感覺 飲完成個人都開心晒😂🤩熱情果冰$

極品三寶湯河粉 $69

蝦餅撈檬$58
每個面都可以再追加一個小食 價錢都幾實惠
上湯灼田園蔬$15

越式香茅豬扒$23

椰汁珍多冰$12

熱情果冰$12
Passion fruit 其實對人嘅身體好好 因為有好多維他命C 呢度嘅熱情果冰係真係用新鮮熱情果製造 每一啖都可以飲到粒粒熱情果子🤩 夏天飲呢啲酸酸甜甜冰涼嘅真係啱晒啦👍🏻😘