2023-07-22 102 浏览
 Bookmark左呢间E For Egg 好耐!但系因为听讲排队排得好劲所以一直都冇动力去试。今次趁星期六黎到,坐左楼上既榻榻米位,好打卡able😍不过成间铺头真系座位偏少,如果想黎食应该都要预左排队。不过个人觉得食物质素真系高既!唔怪之得一路都咁有人气。  1⃣️双重三文鱼芝士滑蛋吐司($88)面头有三文鱼籽同埋烟三文鱼。吐司切落面头系脆身既!好正!就咁食个吐司都有阵甜甜地既香味,而且煎得香脆!切开中间既滑蛋系好多好多,劲正!即使中间既滑蛋多,仲有啲芝士,但系都冇影响到吐司既质感👍好出色!  2⃣️招牌奶盖窝夫($88) 造型好得意😍有一粒蛋系面头。窝夫系外面少少脆,入面松软,奶盖咸香唔会好甜。最正系中间既麻糬!麻糬会甜啲,但系夹埋奶盖同埋窝夫食就好夹!伴碟仲有啲brownie,但系就普通朱古力蛋糕质感。
1⃣️双重三文鱼芝士滑蛋吐司($88)
2⃣️招牌奶盖窝夫($88)
招牌奶盖窝夫
双重三文鱼芝士滑蛋吐司