【大围偏僻日韩cafe🍞|专食打卡able盒子吐司】🐨金沙软壳蟹三文鱼籽海鲜沙律盒子吐司 $108推荐度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️打卡卖相一流,大大只软壳蟹🦀炸到唔会好干而又够脆~ 吐司仲可以保留到酥脆,入面就系啲三文鱼籽海鲜沙律,冻冻地小编就觉得唔系十分夹,不过味道好好,所以自己分开左黎食😆😆.🐨蒲烧星鳗定食 $98推荐度:⭐️⭐️星鳗定食有少少失望,因为唔系好知佢系日定系韩式… 星鳗好薄而且烧到好干,又无咩烧汁系面.. 虽然有沙律、鸡蛋丝同韩式泡菜,诚意十足,但系味道就真系一般般...🐨栗子蒙布朗 $88推荐度:⭐️⭐️小编明明系大爱栗子🌰但系上面栗子cream就好似湿左啲同稍嫌唔够栗子味,而且有啲偏甜~ 中间雪糕又系冇咩味.. 下层系脆身既waffle~层次口感丰富,但未吸引到我会encore..🐨开心果特调 $56推荐度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐最有惊喜嘅饮品,因为本身对佢期望唔高~~ 超级重开心果味,而且成杯层次好丰富🥛系开心果、鲜奶同豆腐三样野,仲好夹唔觉得有违和感~.🐨西西里柠檬岩盐气泡水 $42推荐度:⭐️⭐️⭐️-----☼-----☼-----☼-----☼-----☼-----E FOR EGG📍地址:大

【大围偏僻日韩cafe🍞|专食打卡able盒子吐司】
🐨金沙软壳蟹三文鱼籽海鲜沙律盒子吐司 $108