2022-08-30
哩間𝚌𝚊𝚏𝚎嘅食物都系以蛋為主,差唔多每一個餐都有蛋嘅元素係入面😆食物同環境都偏向行日式清新格調🏠如果大家帶埋寵物就可以坐喺門口嘅位用餐~不過注意冇冷氣會有啲熱🫠我哋平日下晝去到都要等一陣先入到去,證明呢間真係好受歡迎🤣𝚋𝚝𝚠另一個特別嘅位係呢間仲有榻榻米房可以坐不過需要提早𝚋𝚘𝚘𝚔定🫢同埋要收返𝟷𝟶%既服務費🤵🏻♀️如果唔係我哋當日突發去呢間,而榻榻米位𝚏𝚞𝚕𝚕曬我哋都想試吓坐🥹好似好正咁🍞𝙳𝚘𝚞𝚋𝚕𝚎芝士豬柳吐司$𝟻𝟻價錢比我想像中實惠🫢麵包外酥内軟,牛油香氣都十足,真係處理得幾出色💕炒蛋同豬柳塞左係吐司入面,食落好滿足✨仲有附送埋炸番薯條同埋沙律添✨🧇招牌奶蓋窩夫$𝟾𝟾我哋比店裏面擺嘅呢個窩夫𝚜𝚊𝚖𝚙𝚕𝚎吸引咗,點解個樣可以咁得意🥺💕面層厚厚嘅奶蓋,下面係外脆內鬆軟嘅窩夫,入面竟然仲有小驚喜,係兩粒煙韌嘅麻糬✨旁邊仲有啲𝚋𝚛𝚘𝚠𝚗𝚒𝚎粒添😆每一個窩夫都配住奶蓋咁食真係好邪惡🤣🍤芝士吉列大蝦茶漬丼$𝟽𝟾冇諗到呢度竟然會有茶漬丼食🥰我哋下晝去到咁岩比我嗌到呢樣最後一份✨✨覺得呢個茶漬丼好有誠意🫢佢啲配料勁多,每一啖飯都食得好滿足💕炸蝦都大大條😆推薦💕仲有附送細碗沙律☕️招牌奶蓋咖啡$𝟺
🍞𝙳𝚘𝚞𝚋𝚕𝚎芝士豬柳吐司$𝟻𝟻
🧇招牌奶蓋窩夫$𝟾𝟾
🍤芝士吉列大蝦茶漬丼$𝟽𝟾
☕️招牌奶蓋咖啡$𝟺𝟾
呢杯咖啡係佢哋嘅招牌黎~奶蓋上面有一隻佢地既蛋𝚕𝚘𝚐𝚘🫢✨真係好得意💕注意返啲杯咖啡係有少少酒精嘅,奶蓋唔算好甜都幾好食,咖啡唔係話好濃郁,配埋佢小小嘅酒精味有啲似飲緊液體版𝚝𝚒𝚛𝚊𝚖𝚒𝚜𝚞咁✨
🥛竹炭黑芝麻鮮奶$𝟺𝟸
呢杯同樣都好啱打卡✨有個好靚嘅漸層喺度,面頭有層好厚嘅奶泡,有少少平時飲嘅富士山特飲𝚏𝚎𝚎𝚕🤣芝麻味都幾香,吾錯👍🏻