2021-10-17
爸媽生日, 一家人去食日本放題, 朋友推介下試食這一間, 果然無介紹錯, 食過後都十分推介。食過咁多間放題的我, 都覺得環境算唔錯, 地方夠大, 夠寛闊, 職員見我們一家有小朋友, 今次還安排我地坐梳化位,安全又舒適,而職員也非常有禮貌, 有需要時也能隨時找到幫忙, 還主動遞上紙巾和清理垃圾。飲品區有多款選擇,茶類,果汁, 豆漿,汽水都有, 特別在有提供酒類(包括啤酒, 清酒, 梅酒)和一個裝有暖既飲品,感覺非常貼心。食物種類也有好多選擇, 前菜,剌身,壽司,手卷,肉類, 炸物, 冷盤, 熱盤…我最愛炸物(春卷+ 麥樂雞)和天婦羅(虎蝦,甜蕃薯仔,蟹椿),試過也不錯,炸粉唔太厚, 香口。我爸媽最愛花之戀,喜之戀, 細細件, 好精緻,刺身又鮮甜肥美.我囡最愛糖果區, 有得自己揀, 又有得食.
我囡最愛糖果區, 有得自己揀, 又有得食.