2017-10-23 1124 浏览
观塘好多美食都系工厦,Oldish 就系其中之一。呢到餐厅隔离仲有卖野,成个装修都好有复古味道,而且地方阔落唔算好多人,一班人黎倾下计食下野好舒服可能我地算早去,人唔太多,静静地倾下计好正左上:Mexico Spicy Chicken Breast & Avocado Salad $108右下:Parma Ham & Melon Pizza $132沙律洒上几块mexican spicy chips 就已经叫Mexican spicy salad, 呢方面有少少失望,而且鸡肉真系有少少太冻同太硬,唔建议点呢个。Pizza 上Parma Ham 唔会一味得个咸字,混合成个口感好好!而且放左一阵影相都系热辣辣,食落感觉好好,推介!Deep-fried Portobello w/ Honey Mustard $68呢个真系大推介!首先份量真系唔呃人,之前食过一间38蚊得一只菇,以为𠮶个系公价,而家有六粒咁大粒真系觉得好抵。点酱食落冇咁单调,但唔点一样咁好食,因为菇炸左之后仍然保留多汁,令口感好丰富,亦都好juicy!Lasagna Bolognese in Tomato Sauce $125

可能我地算早去,人唔太多,静静地倾下计好正

千层面黎讲不算好特别,而且芝士系底焗㶶左,好硬!不过我系千层面爱好者,觉得可以!
  • Deep-fried Portobello w/ Honey Mustard