2023-05-29
嘿!今晚同女友嚟到深水埗嘅川大哥啦!話說,入到去啲菜香氣好濃,混合咗啲辣椒同埋啲香料,令人食欲大開!我哋嘗試咗佢哋嘅招牌菜蒜香烤魚,用咗大條嘅巴沙魚,多肉少骨,燒得啱啱好,啲魚肉好滑嫩,再加上啲蒜香味,真係一絕啊!啲魚肉都燒得好啱,一啖入口,啲肉質都會跟住啲骨頭滲出嚟嘅鮮汁,味道真係好正!除咗烤魚,我哋又叫咗啲小菜,包括啲蒜香金菇同涼拌青瓜。啲金菇燒得好鮮美,啲蒜香味更加突出,真係一啖入口,就好似係喺天堂食緊嘢咁。啲涼拌青瓜好清爽,加咗啲辣椒同埋啲芝麻醬,令味道好豐富,好開胃!最後,我哋又叫咗一份烏冬,啲麵條好彈牙,配上啲蔬菜同埋啲魚肉,真係好好味!總括而言,川大哥嘅烤魚真係一流啊!啲小菜都燒得好好味,配合啲米飯或者麵食一齊食,真係一個非常豐富嘅用餐體驗!啲餐廳嘅服務好友善同埋好細心,令我哋感覺好舒服同埋放心!如果你想嚐到正宗嘅川菜同埋烤魚,就一定要嚟川大哥啦!