2019-05-11 151 浏览
今次係大家夢寐以求嘅大卡司,期望本身都唔大,預左中伏去飲,因為聽講本身佢地嘅嘢飲已經唔算好飲,但係我係大陸見到呢間有好多分店但係又冇黑糖珍珠鮮奶 😂 今次飲嘅分店係旺角果間,#黑糖珍珠鮮奶 $26,價錢一般,因為唔係大杯果隻,而裝修黎講都幾難,個黑糖掛杯的確係用足本去倒落去,而個黑糖味的確幾強勁,好黑糖者應該會好岩,但係真係都好甜下 😂 係我飲過咁多杯之中最甜嘅一杯,真係飲得到甜先好叫,而奶味就一般般唔係濃嘅,黑糖珍珠當然都有黑糖味,個心有小小未熟,熟成度 7-8 成左右,不過係幾煙韌有咬口,但真係甜左啲,唔算伏嘅,整體黎講可以一 try 🤡-大卡司旺角登打士街 55 號地下 3 號舖元朗擊壤路 7A 號鴻福樓地下
大卡司
旺角登打士街 55 號地下 3 號舖