上网见到呢间好多好评 , 咁啱订到 6 pm 😎 , 就早少少嚟食个 early dinner ! 系食之前上网做足功课 , 佢地网站好详细咁介绍佢地嘅食材 , 有兴趣嘅吃货不妨去睇睇 ~晚上 6 点上到嚟已经有人排紧队 , 而且差唔多坐满 !! 😲😲食店干净 , 坐得舒服 , 仲有纸巾 , 餐车摆放食物 , 好贴心 !! 😌一坐低店员就会介绍套餐同汤底 , 汤底有 9 款咁多 , 各有特色 , 每款都好吸引 ! 我哋拣咗 $228 美国 SRF 极黑牛配呀嬷养生浓鸡汤 ! 之后就可以扫描 QR code 点火锅配料同台式食物 (食店有 wifi 😏) , 另外亦有自助区可以拎酱料 , 牛肉饭 , 蔬菜 , 菇类 , 丸同面电子点餐嘅火锅配料每份都系几件 , 啱晒我呢啲想试好多款 , 但又冇咁大个胃嘅人士😜😜 ~ 啱食先再加单 , 唔使浪费食物 !! 👍👍之前睇食评有好多人赞佢自助区雪柜非常够冻 , 出晒烟 , 果然去到系一样 !! 😲😲非常值得一赞 , 好少见到雪柜够冻 , 仲要出埋烟 !! 食得安全都好重要㗎 !! 食完唔舒服或者肚疴就扫兴喇 ~~ 亦会见到有店员周不时喺自助区清洁
我哋拣咗 $228 美国 SRF 极黑牛呀嬷养生浓鸡汤
食完唔舒服或者肚疴就扫兴喇 ~~ 亦会见到有店员周不时喺自助区清洁 ~汤底足料 , 就咁饮有少少咸 , 但用系渌火锅配料 , 味道就啱啱好 !!
各款牛肉 , 猪五花片 , 羊卷肉嘅质素都非常好 , 推介美国极黑牛肩胛 !! 🤤🤤 另外亦推介鲜甜海虾 , 沙白 , 脆肉鲩 ~~ 仲试左瓜仔鸡水饺 , 正正常常喇 ~ 蔬菜方面 , 有唐茴同皇帝菜 !!
饮品方面 , 一般汽水同茶都有 , 重点系樽装冷泡茶 !! 😍😍
我地拣左菊花普洱同桂花乌龙 , 有个茶包系入面 , 真材实料 !! 饮茶健康 d , 个人极之推介 !
另外电子餐单都有 5 款饮品 , 黑糖珍珠奶茶加 $25 ~
埋单后 , 每人会有 1 杯 Movenpick 雪糕 , 可以拣云呢拿 , 士多啤梨同朱古力味 !

2 个钟食到饱饱 , 离开嘅时候都仲见到好多人排队 果然人气十足 !!
整体黎讲 , 食店食材选撢丰富而且高质 , 性价比好高 !! 食材由台湾直送 , 够晒正宗 !!
店员做野爽快又不失礼貌 , 连加一 $250 绝对抵食 !!! 😀😀😀
  • 鲜甜海虾
  • 沙白