2021-11-26 621 浏览
羊腩煲任食🍲 羊腩煲入面有好多料啊,包括有我最鍾意大大嚿嘅筍、滿滿骨膠原又有超多嘅羊腩🍖、冬菇🍄、滲到好入味嘅滑脫脫腐竹,好足料冬天食暖粒粒好啱呀麻辣雞煲任食🥘雞煲入面嘅雞肉好嫩滑,好似每一舊都係雞俾肉咁好重本😻,味道雖然有少少麻麻辣辣,但係整體來講唔會太鹹同埋辣嘅程度容易接受🌶,值得推介火鍋任食火鍋嘅湯底已經有六種選擇,超級多元化,好似有新鮮蕃茄湯🍅、飄香沙嗲湯、四川麻辣湯、同埋黑蒜蓉豬骨湯等等🍗,而多種唔同嘅矜貴食材都有得任食,包括安格斯牛脊骨🥩、黑毛豬同埋唔同嘅海鮮🦞,性價比極高得來又好食😋甜品、糖水、雪糕任食 除咗唔同嘅火鍋配料同埋多種熟悉可以任食之外,啤酒🍻、汽水、各種飲品、滋潤中式糖水、特色西式甜品🍮同埋意大利雪糕都有得任食🍨,真係好正啊
羊腩煲任食🍲

麻辣雞煲任食🥘

火鍋任食
火鍋嘅湯底已經有六種選擇,超級多元化,

甜品糖水、雪糕任食