見到新城市又新開間新嘅西日fusion cafe,身為foodie嘅我當然義不容辭要去試吓啦~👎👎👎吉列黑豚漢堡 $128好耐都未食過一啲咬完一啖就想放棄嘅食物,首先個漢堡本身冇汁,而個吉列黑豚更係又乾又hi,M記都真係好食啲;唯一安慰係佢$128係送薯條,但薯條本身都未炸到好出色明太子意粉配北海道三文魚籽及紫菜 $138E個味道係好嘅,夠creamy,但份量係用叉捲四次就會食完❤️軟殼蟹班尼迪蛋配蕃茄莎莎牛角包$138唯一覺得又靚又好食嘅菜式,軟殼蟹炸得夠脆有兩舊,牛角包佢係壓扁咗方便上面鋪滿番茄莎莎粒,醬汁超開胃,加埋流心溫泉蛋,做得都唔錯炸薯條配煙肉、京蔥絲、木魚絲及日式芥末醬 $68你問我點解一餐有咁多薯條,係因為冇預計漢堡送薯條😂但講真呢份小食都唔平,質素都係正常薯條,只係加咗其他嘢調味會好食過就咁點蕃茄醬總結:除咗軟殼蟹牛角包做得比較好之外,漢堡真係留下左心理陰影,可能話叫牛肉會好啲,但可惜母親大人唔食得牛肉🙈其他野只可話正常發揮冇乜特別,日本菜個邊嘅刺身望隔籬枱都幾靚,如果大家想試強烈建議都係食日本菜,而我因為今次體驗都未必會再去地址:沙田正街18號新城市廣場一期1樓126

👎👎👎吉列黑豚漢堡 $128

明太子意粉配北海道三文魚籽及紫菜 $138
E個味道係好嘅,夠creamy,但份量係用叉捲四次就會食完

❤️軟殼蟹班尼迪蛋配蕃茄莎莎牛角包$138

炸薯條配煙肉、京蔥絲、木魚絲及日式芥末醬 $68