2023-07-25 24 浏览
男朋友好鍾意食辣野,帶佢食川菜就最岩💯光顧過不少次,呢間川粤時空時尚小廚辣得來有層次,而且每種味道都不同😛性價比相當高,引來不少在附近上班一族。川粵口水雞上有很多蒜頭和辣椒粒,底下都是辣汁,辣度適中亦夠惹味!雞肉一半雞胸一半雞脾,雞脾位嫩滑就不用說,但雞胸位置也不會「嚡口」,雞下面還放滿了青瓜條,覺得過辣時吃一口青瓜正好幫舌頭降溫,同時減輕油膩感!睇下呢個精緻水彩畫碟,環境時尚,人氣旺,而且價格非常親民😍中午一定唔可以餓壞肚😉我一定要叫多飯,慢慢送餸🤩呢個餐仲有薯仔絲同黑木耳作為前菜的確開胃,甜中帶酸💋食落爽爽地 又辣辣地,岩曬做前菜!呢度Menu都幾多選擇有酸菜魚、水煮魚、重慶雞煲、辣子雞等等小炒、仲有啲飯麵套餐,下次一定再過黎試多D款式。
睇下呢個精緻水彩畫碟,環境時尚,人氣旺,而且價格非常親民😍