餐厅: 時代冰室 (沙角商場)
资讯:

是咁的 夜晚同屋企人興起出去食飯 咁就去試吓黃店 我本身嗌完等上菜都好期待 點知個服務質素係我期待以下都幾多下😹 我地2個人嗌左三個樣野食 最先嚟係個沙律 個menu就係寫住有紫薯仔嘅 嚟到發現係冇紫薯仔嘅 咁算啦 就問佢要番啲紫薯仔啦 到塊扒 話左跟意粉 嚟到個陣係得塊扒冇意粉 咁我又舉手問啦 個類似經理都話咩事啊佢地咁樣 咁過左幾分鐘就嚟左意粉 係得啲色冇番茄味嘅意粉 咁都算啦 到個雞湯 又落單計起九個字都未上 咁呢樣我都會體諒下嘅可能佢地要啲時間去處理啦 我唔知😹 如果佢燉雞湯太快就上到都會覺得奇怪 不過奇就奇在我問完個雞湯係邊個類似經理就即刻上左比我 食緊個雞湯嘅時候又上多一個雞湯比我 同屋企人真係笑左 我自己都做飲食業 都會係上菜前quality check一下 睇都漏咩即刻同廚房講總比上左菜之後比個客發現好 呢樣應該係基本🥴 我自己好想黃店多啲人幫襯 但係而家有唔少黃店嘅服務同食物質素都真人未盡人意 覺得可惜☹️