2020-04-15
⭐️ 幸福單品咖啡~西環⭐️見到每個人食完都話有幸福嘅感覺😂就等我試吓係咪真嘅先😜平日去到小店都要等一陣位,好多人食😗因為係家庭式營業加上新政策,所以都唔係話有好多位提供比客人🤔佢哋嘅三文治真係好足料,仲要係良心店🎗都冇唔支持嘅理由啦🤤💛1️⃣鹹牛肉蛋三文治 $35每一份三文治都有四件,真係大件夾抵食🤩大胃王都唔會驚唔飽啊😂方包烘得剛剛好,鹹牛肉同黑芝麻炒蛋好夾,好有滿足感😋覺得鹹牛肉蛋三文治比幸福三文治更加好味🤣2️⃣ 真。幸福三文治 $60三文治餡料係有芝士🧀餐肉、炒蛋、生菜🥬同吞拿魚!雖然每樣食材都好普通,但係都好足料豐富👍🏻黑芝麻炒蛋好嫩滑,但唔係好食得出有芝士味,可能係比餐肉味掩蓋左,如果再落多啲芝士有拉絲嘅感覺一定更加好味!不過整體口感層次豐富,俾佢澎湃嘅餡料嚇親🤣💡總括而言,呢度嘅三文治真係好足料,又平又大份😋整體味道還好,冇話去到幸福滋味,不過食完真係會好滿足同飽😜食唔晒仲可以問舖頭拎紙袋攞走添!#hkhungryfoodie西環#hkhungryfoodie港式#hkhungryfoodiecafe✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨😋: 7/10🍴:
1️⃣鹹牛肉蛋三文治 $35
2️⃣ 真。幸福三文治 $60
#hkhungryfoodiecafe
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
😋: 7/10
🍴: 幸福單品咖啡 (西環)
📍: 西環西營盤英華臺1-6號華輝閣地下1號舖