2022-09-09 38 浏览
大隻世一燒雞肶🍗燒得金黃脆身, 內裡又夠軟淋,味道香濃又和味, 不同沾醬料連骨都啜乾淨埋;😋世一燒羊鞍🥩比我想像中來得還要大件,羊肉肉質肥美鮮嫩多汁,不但沒有羊蘇味反而油脂味香氣四溢,鍾意食羊既我實在食得很滋味;🤤燒烤羊🐐小腸肥瘦均勻,烤得非常香脆但仍能瑣住肉汁, 食落口感好鮮嫰,灑上些微辣椒粉更惹味無比;😛燒雞腎🐔串燒得熏香馥郁, 鬆軟得尼又夠爽口, 味香濃又有質感;😇燒烤羊🐏腰酥軟淋身帶煙靱好有趙頭, 有羊味但唔蘇, 食過番尋味;😃仲意食台式燒香腸🌭的不會失望, 一定要試試, 肉質超彈口, 咬落味道又可口怡人;😉霸王豬🐷大腸既大腸夠肥美, 又被烤得均勻香脆、緊實彈牙,讚!👏🏻