想食健康野但又吾想自己买咁多配菜整 因为全屋人都吾会帮手食 跟住上HKTVMALL 睇下外卖直送有咩岩食🤔 (因为有$150减$30优惠卷再加VIP买满$100免运费) 然后就俾Boomber Salad menu 吸引左😍😍再上OpenRice 睇下食物相 虽然得两三张相 但都睇到食物质素吾差 再加上店家menu上有相片同文字逐一说明食物里有咩食材更加确定左我要订依间野食😋😋😋今次嗌左📋三文治套餐 $30.8* 三文鱼沙律三文治(半份) +$5.5* 西柚蜜桃乌龙 +$2.2日式玉子烧三文治(半份) $18.7美乃滋碎蛋三文治(半份) $19.8鸡胸沙律三文治(半份) $20.9鸡胸螺丝粉沙律(配西柚油醋汁) $58.3(与OpenRice menu相片提供不同)🤧所有三文治都没有额外添加沙律酱 (除美乃滋碎蛋三文治外 因已与碎蛋捞在一起😆)可能怕整湿面包导致口感不好 但一啖咬下整体感觉非常好 因为沙律菜很新鲜 方包一面涂有牛油三文鱼沙律和鸡胸沙律三文治另一面有芝士特别要讲一下日式玉子烧三文治 厚到要用尽生命张开个口先一啖食到 系甜度适中既玉子烧 食完半份已经饱左好抵食☺️☺️鸡胸螺丝粉

今次嗌左📋
鸡胸沙律三文治(半份) $20.9
鸡胸螺丝粉沙律(配西柚油醋汁) $58.3
(与OpenRice menu相片提供不同)🤧

三文鱼沙律和鸡胸沙律三文治另一面有芝士

鸡胸螺丝粉沙律用材都系好新鲜 鸡胸似真空包装果d 吾鞋又吾系嫩正正常常😂 西柚油醋汁似自家制酸味较多 配搭依款沙律无咩味 可能睇佢个menu建议跟反千岛酱会好d😋😋

利申😝: 所有三文治都很足料很厚实 比起连锁咖啡店卖的半份三文治 厚度多人家一倍 用料亦新鲜和份量十足 虽然半份三文治要二十蚊左右 但用料、食材、包装绝对对得起这个价钱🍻🐒

*整体而言 个人认为试哂d三文治系好食既 比起其他连锁咖啡店性价比高 沙律只系试左一种食材和份量都是新鲜和足料的 但感觉其他款沙律也不差 而加疫情严峻希望大家可以多多支持食肆渡过难关

2022-02-19
等候时间
30 分钟 (外卖送餐)
  • 玉子烧三文治😋
  • 三文鱼沙律三文治🐟