今日到星期五同同我仔經過旺角兆萬中心,仔話想食日式放題,於是直上8樓神戶屋。望下錶剛好5點正,當然平D啦$199 ,早食早享受!入咗後店員好細心講解點餐注意事項:首輪刺身任叫、煎炸食物早啲叫因為需時、免費送火鍋三揀一。第二步當然唔少得攞嘢飲解解渴,飲品選擇有好多,數數應該有10款選擇添。亞仔第一時間衝出去揀飲品🧃🧃🧃刺身選擇多籮籮:三文魚、北寄貝、八爪魚、甜蝦、鮑片、松葉蟹腳、帶子、吞拿魚⋯⋯勁食刺身一定值回票價!亞仔最鍾意北寄貝喇!和牛火鍋不錯,明火爐十下,仲可以寫紙📄任選火鍋配料加入去,火鍋配料應有盡有不能盡錄!值得一讚係豉椒炒蜆同炒魷魚,有鑊氣非常惹味,仲有一個麻辣帶子,愛辣之人一定要試。我覺得佢屬於中辣🌶另外壽司、卷物、天婦羅🍤即叫即製新鮮脆口,落單人士千祈唔好心急。食住其他嘢慢慢等。