2019-09-05 100 浏览
大中华料理听得多…今次去食番个大中华甜品先虽然地方细细,但五脏俱全,甜品要中式有中式、要法式有法式、要日式有日式,一次过满足甜品控嘅我。西面公主又点会一个独食,当然同朋友们一齐去,一坐低就叫左3款齐齐share心太软食得多……你有无食过鸳鸯味先? 朱古力加抹茶味,无敌呀!!!两者混合超正, 抹茶中和了朱古力嘅甜味,但又唔会被朱古力盖住搽茶甘味。另外夏日炎炎,大家当然想食冰。呢度嘅雪花冰份量都唔小,入口即溶,而且材料十足。 吕宋芒肉、芒汁、甘柚、小丸子之外……仲要加多球芒果味雪糕,食完真系透心凉。最后嚟多个震震日式梳乎厘。两层高梳乎厘再加 蓝莓及忌廉芝士,仲有自选雪糕球,真系非常满足。店员姐姐very nice,厨房哥哥整嘅甜品very正!不过大中华甜品只此九龙城一间,千祈唔好去错!下次我都要再番嚟encore😉
大中华料理听得多…
今次去食番个大中华甜品

店员姐姐very nice,厨房哥哥整嘅甜品very正!

2019-08-29