轻时光🍍菠萝优格盖茶Mango Tea with Yoghurt Top菠萝优格盖茶结合咗低层嘅菠萝茶,同埋面层厚厚嘅yoghurt。菠萝嘅甜味同微酸口感带嚟一种令人愉悦同清新水果风味。菠萝嘅天然果味突出,却平衡咗茶本身嘅淡雅。Yoghurt 盖部分系明显不同嘅质感,浓郁嘅奶香同微酸味,质地柔滑,与茶嘅清新口感形成对比,但同样为整个饮品增添一丝清爽感。🥭芒果优格果昔Mango Yoghurt Smoothie 芒果Yoghurt Smoothie带嚟浓郁嘅芒果风味。芒果嘅甜味同丰富嘅果香充满口腔,令人感觉愉悦同清新。Yoghurt增添咗柔滑嘅质地同浓郁嘅奶香味道。Yoghurt嘅酸味同芒果嘅甜味相带出一种平衡而丰富嘅口感。而且当中嘅乳酸菌益生菌,有助于消化同增强免疫力。Smoothie带嚟清凉嘅口感,更加清爽同解渴。冰沙嘅冰冻效果令芒果嘅味道更加突出,令人喺炎热嘅天气中感受到一丝凉意。
轻时光

🍍菠萝优格盖茶