2018-10-20
尖沙咀的樓上Café不多,樂園是一個平時想找個地方休息下,玩玩小遊戲的餐廳。大人小朋友都滿足到😏😏😏跟一般Café一樣,店內一角擺放著不同的小遊戲上邊仲放咗不小店主護膚品減肥產品推介,右下角有一隻貓咪在睡覺,很乖巧的一動也不動。餐廳唔係好大,所以記得要預約☎☎☎每張枱面都有糖糖食🍬🍬🍬好吸引小朋友,見到就開心呢個下午茶 set要早一日預訂㗎。黎慶祝生日唔錯嘅選擇🎂🎂🎂超驚喜價$398💫🌟✨凡惠顧以上下午茶餐包兩杯$48飲品🍹+🍤蝦蝦笑廚師沙律🥗(選$48以上飲品只需補回差價)蝦蝦笑廚師沙律🥗新鮮沙律菜配大蝦同胡麻醬, 我地最愛🤤🤤🤤主角嚟喇, 囡囡不停嘩嘩嘩,好靚😋超級喜歡😘冇選錯👍🏻👍🏻👍🏻要讚讚自己,滿足到老婆同囡囡下午茶以美少女為主題, 10款有鹹有甜,款款都好吸引。靚到都唔捨得食呀, 相機手機食先📸📲全部都係美少女👨👩👧有精緻好味嘅鹹甜小食幫你醫肚之餘,仲有好多影靚相嘅打卡位添!開心 • 少女風 • 下午茶💫🥒蟹子吞拿魚青瓜卷 🥒食落好清新🌮黑松露雞肉三文治 🌮雞肉再配松露,加上軟熟的包身,這款來得比較清爽,更適合女士享用🤩戀之花煙三文魚 🌸帶有鹹味和煙燻香味,成朵玫瑰花好
跟一般Café一樣,店內一角擺放著不同的小遊戲
超驚喜價$398💫🌟✨
蝦蝦笑廚師沙律🥗新鮮沙律菜配大蝦同胡麻醬, 我地最愛🤤🤤🤤
靚到都唔捨得食呀, 相機手機食先📸📲全部都係美少女👨👩👧
開心 • 少女風 • 下午茶💫
🥒蟹子吞拿魚青瓜卷 🥒食落好清新
🤩戀之花煙三文魚 🌸帶有鹹味和煙燻香味,成朵玫瑰花好靚
🍄芝士焗有機鮮菇🍄芝士濃郁, 要趁熱食仲可以拉絲。
💫星光翻糖曲奇 🍪
🍓士多啤梨玫瑰 🍓整到花花咁,不過有點酸
🍨愛心特色雪糕🍨小朋友最愛😍
🍰蝴蝶結脆皮棉花糖雜莓鬆餅 🍰脆皮棉花糖好得意,,配雜莓鬆餅一齊食
甜品都要一讚,甜度啱啱好, 唔會好甜。唔好睇細細件呀, 一路傾計一路食都幾飽肚㗎😋😋😋
特濃朱古力金莎雪冰
外型滿有霸氣的朱古力特飲,但沙冰卻是出奇的微甜,喝完整整一杯都不覺太膩。
芒果熱情果青檸特飲
杯上放了一支小試管,內裡盛載著7種不同顏色的水果味,挑選橙色的芒果熱情果青檸,將液體加進後整杯飲品便變成了橙色,配合五顏六色的水果就令人賞心悅目
食飽飽 重可以同囡囡玩桌上遊戲😏😏😏侍應亦很有禮貌,重同囡囡一起玩🤔🤔🤔不會黑口黑面希望我們盡快離開,抵讚👍👍👍冇限時黎傾計就係啱晒🤨
重有店主寶貝貓貓,小朋友見到貓貓超級開心,不停睇貓貓摸貓貓又要影相😏😏😏貓貓真係好乖
囡囡話下次要再黎找哥哥玩同貓貓🤣