今晚放工同男友系The one 睇戏,想食完晚饭先睇又唔够时间。。唔食又会饿㖞👉🏻👈🏻所以选择行过对面厚福街揾少少野填饱个肚仔,等睇完先再食过😎一转入厚福街见到有几小堆人企系Mango X'press门口附近拎住个纸碗系度开餐中 ,望下门口个餐牌有多款小食同饮品,就决定食呢间喇😁饮品有多种选择,但我双眼已经俾一杯紫蓝色杯既饮品吸引住😍原来我想点既饮品系本店人气No.1等待紧之际,个店员好好咁同我介绍呢杯饮品除左有视觉上享受外仲有其他好处,而其中个卖点系健康原来碟豆花入面有花青素,好似葡萄、蓝莓、茄子等紫色疏果入面都有🍇🍆花青素具有良好抗氧化作用,有护眼功效👀而饮品出现梦幻般渐层效果,因为加入了柠檬汁而出现,并不是人造色素哟🙂其实个店员解释得好详尽。。可惜我净系记得咁多😅 好靓呀😍一定要相机食先喇📸店员再温馨提示相机食完后要搅拌一下先饮但搅完之后不再梦幻,成杯变左灰色😅本来想试下佢地个炸寿司,不过咁岩卖晒!所以我地再点左一份炸鸡同椒盐花枝丸🍗🍢新鲜即叫即炸,I like it👍🏻等左10分钟左右热辣辣黎到再配上芥末酱,好香哟😌个人认为可以相机食几啖先📸因为真系好热小心烫亲咀仔😗炸鸡咬落一

所以选择行过对面厚福街揾少少野填饱个肚仔,等睇完先再食过😎

饮品有多种选择,但我双眼已经俾一杯紫蓝色杯既饮品吸引住😍
原来我想点既饮品系本店人气No.1

花青素具有良好抗氧化作用,有护眼功效👀

其实个店员解释得好详尽。。可惜我净系记得咁多😅
好靓呀😍
一定要相机食先喇📸
店员再温馨提示相机食完后要搅拌一下先饮
但搅完之后不再梦幻,成杯变左灰色😅
蝶豆花芒果露
本来想试下佢地个炸寿司,不过咁岩卖晒!
所以我地再点左一份炸鸡同椒盐花枝丸🍗🍢

个人认为可以相机食几啖先📸因为真系好热小心烫亲咀仔😗

炸鸡咬落一d都唔"鞋"又唔韧㖞,好食😋
个人更爱花枝丸大大粒劲弹牙
炸鸡  &  花枝丸
2016-10-11
等候时间
5 分钟 (堂食)
蝶豆花芒果露
炸鸡  &  花枝丸