2022-12-21 45 浏览
早排見到朋友黎姆明主題餐廳食野已經好羨慕,終於俾我有機會黎食啦!間餐廳非常Chill,裝修都好Cozy,一睇就知係網紅餐廳!配合返姆明主題, 有打卡區,姆明公仔,杯墊,裝飾、menu 處處都有姆明嘅縱影!而且設計都係非常精美,好有心思,要俾返Credit設計師,我真係影咗好多相呀!講返正題啦!係食物方面依然維持到高顏色喎!史力奇的青醬大蝦意大利飯!塊芝士係史力奇又真係幾驚喜喎!不過融得太快啦!味道都唔錯👍北歐芬蘭溫馨全日早餐姆明樣嘅pancake好得意呀!Chill Cafe又點少得All Day Breakfast呀? 一次過滿足哂幾個願望呀!淘氣阿美的粉紅冬日 呢杯野都好夢幻呀!好多層次,睇得出係用心製作!又有草莓醬、朱古力,忌廉同鮮花點綴,最重要係有阿美嘅曲奇餅食🥹🥹姆明冰雪探險呢杯比較簡單少少嘅椰子奶咖啡係勁濃勁香椰子味,唔會太甜,同全日早餐好夾!史力奇開心梳乎厘呢間嘅梳乎厘真係好正呀!蛋香味濃郁,口感輕盈,絕對唔會太膩!配上開心果味嘅忌廉,更添層次,賣相亦都好吸引呀!食到呢度電話已經冇電了,太打卡able 影相影到冇電呀!

講返正題啦!係食物方面依然維持到高顏色喎!

史力奇的青醬大蝦意大利飯!
塊芝士係史力奇又真係幾驚喜喎!不過融得太快啦!味道都唔錯👍

北歐芬蘭溫馨全日早餐

淘氣阿美的粉紅冬日

姆明冰雪探險

史力奇開心梳乎厘

食到呢度電話已經冇電了,太打卡able 影相影到冇電呀!