2019-10-20 752 浏览
今日放左工同埋朋友仔去左中环行街之后,就去左揾野食啦! 因为实在行左好耐,去到九点几先去揾食。大部份既铺头都已经close左突然醒起中环电梯下面有栋商业大厦好多野食,之前食既一间台湾野唔错,所以趁个边人唔系多就去左先。当晚实在太多人啦,我地三个人都等左15分钟左右,因为九点九截单,我地都系九点八先入到去,真系好好彩啊! 如果以中环价钱,60几蚊其实唔算过份啦! 其实呢度既份量都唔算细,唔知系咪自己晚饭节制左,所以都觉得几饱。鸡排做到好滑身,而且都好入味,而个肉燥饭都唔会系全肥肉,真心系肥瘦适中,食落去都唔会咁有罪恶感! 我地仲叫个小食盐酥鸡,唔记得影相。因为份量比较少,所以有少少失望,但系好彩都系好食既。如果大家下次都想系中环食台湾,黎呢度试下啦!

如果大家下次都想系中环食台湾,黎呢度试下啦!
2019-10-14
等候时间
15 分钟 (堂食)
用餐时段