2022-01-09
😆👍🏻好耐冇食放題,今日經過旺角就揀咗食餐好嘅。今次揀左經典A餐😆食足2個鐘!除咗餐牌上嘅嘢食,餐廳都預備咗好多餐前小食,仲有好多熱食可以揀。質素幾好沙律配料都幾新鮮,其他餐前小食選擇都幾多,而且最最緊要係夠凍。👍🏻飲品選擇亦都非常之多,連茶類都有好多選擇。首先一定要食嘅就係刺身,甜蝦好大隻,而且好新鮮,赤貝、鮑片、帆立貝,都非常新鮮。款式十分多,仲有三文魚、帶子、赤海蝦、同希靈魚等等。三文魚同油甘魚都有油香;帆立貝都幾鮮甜爽口。壽司款式生熟款式都有。整體黎講,壽司出品都出色,池魚食感滑爽,和風牛肉同蒲燒鰻魚兩款口味,後者食感稍勝一籌。👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻叫到成枱都係食物好滿足,👍🏻但最緊要食得晒先好叫咁多。另外除咗日式嘢仲有中式嘅花膠😆呢個令我覺得幾意外。仲有天婦羅同燒物。平日食天婦羅最怕皮厚油口,但呢到炸品最起碼無呢個問題。食材只係薄薄上粉炸😆,放題黎講都算不錯。壽喜燒牛肉鍋生熟度都啱啱好,壽喜燒甜甜地,但啲肉略嫌厚左小小。但重點係鍋入面多菜,索晒味👍🏻👍🏻👍🏻最後仲有各類甜品,大滿足。
今次揀左經典A餐😆食足2個鐘!
飲品選擇亦都非常之多,連茶類都有好多選擇。
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
最後仲有各類甜品,大滿足。