2021-09-01 26 浏览
我由細到大都好鍾意食雞翼,次次屋企人煮滷水雞翼我都會食至少食八隻十隻先肯停口,跟住就有朋友推介我黎食Wingman呢間雞翼放題,話絕對啱晒我🤭🤭所以趁星期日嘅假日,就捉咗我男友同我一齊嚟食雞翼放題!我知,中午都食放題真係好浮誇!🤣🤣見到佢嘅午市雞翼放題有三款可以揀,分別有3款,10款,同18款口味!咁食得雞翼放題就無理由唔揀最多款嘅口味啦!侍應知我第一次嚟食,就建議話不如每款先嚟兩隻,等我哋可以試晒18款口味!18種口味中,我覺得比較特別嘅係以下幾款:🎈麻辣檸檬:好香麻辣味,點左檸檬有啲酸酸🎈蒙古燒烤:食落似豉椒味!🎈黑芝麻海鮮蜂蜜:食落似北京填鴨,或者乳豬會配埋嗰個啡色醬🎈日本吉列咖喱味:無諗過佢個外皮真係幾吉列喎,好特別🎈雞煲:食落有啲似麻辣燙,但雞肉好滑!🎈醉雞:酒味好香好重,真係好好食!除咗雞翼係放題之外,佢啲飲品同埋小食都全部係任叫架!

18種口味中,我覺得比較特別嘅係以下幾款:
🎈麻辣檸檬:好香麻辣味,點左檸檬有啲酸酸
🎈蒙古燒烤:食落似豉椒味!
🎈黑芝麻海鮮蜂蜜:食落似北京填鴨,或者乳豬會配埋嗰個啡色醬
🎈日本吉列咖喱味:無諗過佢個外皮真係幾吉列喎,好特別
🎈雞煲:食落有啲似麻辣燙,但雞肉好滑!
🎈醉雞:酒味好香好重,真係好好食!

除咗雞翼係放題之外,佢啲飲品同埋小食都全部係任叫架!