2020-01-19
去朗豪坊睇戲,開場之前食返餐先。因為想食漢堡,就search到呢間Texas burger。佢喺朗豪坊嘅高層,呢幾層都幾多嘢食。黎到個重點當然係漢堡啦,佢除咗有一般漢堡,仲有最近嘅大熱Impossible meat!🥴我地點左少少小食,同埋兩個漢堡。推介食黑松露薯條,唔貴但係有好多黑松露醬喎,啲薯條亦都外脆內軟,好味😋水牛城雞翼,個皮都係脆嘅,佢上咗兩款醬,芝士醬同水牛城醬(?),不過我都係想佢整埋coat好比我。芝士醬味道一般,芝士味太濃太稠😂😂呢間店叫Test burger,當然要點佢嘅德州燒肉牛肉漢堡啦!啲牛肉又香又多汁,仲有煙肉同洋蔥圈,啲汁一路食一路多到滴係個碟度,個包亦相當送^_^鬆軟,唔錯!另一款叫嘅藍芝士牛肉漢堡,基本上個配搭都係差唔多,個汁就轉左藍芝士味,又唔會太濃烈,都幾夾喎👍🏻Overall 唔貴又幾好味,又就腳,黎開睇戲應該會再食~
我地點左少少小食,同埋兩個漢堡。
Overall 唔貴又幾好味,又就腳,黎開睇戲應該會再食~