2020-06-17
餐廳:YA! YA! YA! BURGER & BAR (旺角)地址:旺角砵蘭街215號朗晴坊5樓閒日去到旺角搵野食,見到朗晴坊5樓嘅Dream Cafe轉左名同轉型左做YA! YA! YA! burger & bar🍔,貴為樓上bar & cafe,但係價錢非常大眾化😎,緊係要黎試下啦一入到餐廳老闆就飛常熱情好客👍🏼,介紹左餐廳最出名嘅野食比我地,佢地主打Burger緊係唔可以錯過,而另一個特點係佢地有一間K房🎤,想有間房搞party唱K成班friend圍威喂嘅仲可以包房,晚市餐廳仲提供多款酒🍷、海鮮(好似生蠔🦪、龍蝦🦞咁)、串燒🍢等,應有盡有,價錢亦唔算貴邪惡芝士雙層安格斯牛肉漢堡 $98自家製漢堡,麵包好香脆🥯,it’s my favorite🤤,成六吋咁高,有兩塊肉味香濃嘅安格斯牛肉,仲有三層芝士、番茄🍅、生菜🥬同菠蘿🍍,好juicy好豐富呀😋,叫漢堡仲配埋薯角,即叫即炸夠哂熱辣辣意大利龍蝦湯雞扒手打烏冬 $52煎香雞扒切件放係彈牙嘅手打烏冬上面,連埋鮮濃嘅龍蝦湯底🦞,每一啖都不失海鮮嘅精華香味,加上芝麻同碎蔥等仲令賣相更吸引😍,味道更香更多層次。凡叫主食加$15仲可以換埋香辣
地址:旺角砵蘭街215號朗晴坊5樓
邪惡芝士雙層安格斯牛肉漢堡 $98
意大利龍蝦湯雞扒手打烏冬 $52
雙層芝士拉絲熱狗棒 $58
濃郁嘅芝士被熱狗棒包圍住,
跟餐仲送湯同飲品,飲品仲包括花茶添🌼,睇下呢杯陳皮山楂洛神花茶同薄荷檸檬茉莉花茶🌱,望見都好吸引,仲落足料,帶有清新花香,今晚一定好好訓
鍾意睇戲嘅你唔好錯過🎥!憑即日電影戲飛黎呢到食野仲可以享有全單9折架