🐻每次諗唔到食咩,第一時間就會諗刺身壽司 🍣 好彩番工附近多好西食,如果唔係真係諗爆頭啊 😏 今次介紹尼間都好多朋友喜愛,有時中午黎食都真係要爭位坐,剛問過佢地,而家暫時只做午市,而且外賣仲做緊9折 🤩今次剛好去堂食,揀左🍱「德美刺身便當」午市黎講價錢唔算好平,但當你收到便當一刻,你會覺得係值啊 🥰推介/意見‼️✨ 「德美刺身便當」都唔少野啊!便當有有3款刺身、壽司3件、厚燒玉子、卷物同埋炸物(可揀炸雞/海鮮雜菜餅),仲有附送沙律、味噌湯、茶碗蒸蛋同埋甜品 🤣 包你一定飽❗️✨🐻特別欣賞刺身壽司🍣,因為真係超新鮮又大件,仲有炸雞🐔都好正,4大件炸得香脆肉嫩,茶碗蒸蛋都係大推,又滑又足料,超鮮味 🥰價錢‼️「德美刺身便當」$100 午市免加一,外賣有9折❗️

推介/意見‼️
✨ 「德美刺身便當」都唔少野啊!便當有有3款刺身壽司3件、厚燒玉子、卷物同埋炸物(可揀炸雞/海鮮雜菜餅),仲有附送沙律、味噌湯、茶碗蒸蛋同埋甜品 🤣 包你一定飽❗️

價錢‼️
「德美刺身便當」$100 午市免加一,外賣有9折❗️