2022-05-25
⭐️⭐️⭐️📍Doje 도제 (TST)~ 蒲燒鰻魚腐皮壽司 ($38)~ 雪花牛扒腐皮壽司 ($38)~ 炙燒三文魚腐皮壽司 ($38)~ 明太子沙律腐皮壽司 ($35)~ 醬油蝦腐皮壽司 ($35)~ 蟹棒明太子腐皮壽司 ($32)~ 辣炒八爪魚腐皮壽司 ($32)~ 四重芝士雞蛋腐皮壽司 ($26)🍴有一次行開K11 Musea見到呢間韓式腐皮壽司賣相粒粒都好吸引就記住咗,今日終於買咗嚟試吓😆-腐皮壽司粒粒都有成個手掌心咁大粒🖐🏻,配料唔算少,同飯大概六四比例-壽司飯有輕輕調味,加上甜甜嘅腐皮,就咁食腐皮包飯都已經幾好味😌-每款配料都幾好食,為食妹最鍾意食明太子沙律同雪花牛扒😍,明太子沙律辣辣哋又好creamy,加埋帶甜味嘅腐皮壽司好夾😋,雪花牛扒一啲都唔韌,肉質軟腍帶少少牛味,非常唔錯😙-為食妹買咗8件腐皮壽司3個人share都飽到傻咗😂,想試多幾款口味嘅朋友仔記得一大班人一齊share喇,為食妹覺得帶呢個去picnic都係一個唔錯嘅選擇💁🏻♀️—————————⭐️⭐️⭐️💲💲💲
📍Doje 도제 (TST)
~ 蒲燒鰻魚腐皮壽司 ($38)
~ 雪花牛扒腐皮壽司 ($38)
~ 炙燒三文魚腐皮壽司 ($38)
~ 明太子沙律腐皮壽司 ($35)
~ 醬油蝦腐皮壽司 ($35)
~ 蟹棒明太子腐皮壽司 ($32)
~ 辣炒八爪魚腐皮壽司 ($32)
~ 四重芝士雞蛋腐皮壽司 ($26)
—————————
⭐️⭐️⭐️