2019-08-26 42 浏览
朋友係海鮮控,上星期佢就約左我放工去食飯,話要請我食飯等我可以肥返dddd xpp佢約左我黎黃埔,黎呢度食層層蒸鍋!!!朋友話一係唔食,要食就要食好d,所以佢就揀左“濟洲島10重海鮮塔”HKd$368+10%呢個set~~~個set除左有多層既蒸海鮮同泡菜煎餅之外,仲有自助吧既食物可以任食~~加埋12蚊等就可以任飲飲品,唔洗就住就住~~自助吧係餐廳既中間位置,方便坐喺不同方向既客人拎食物!!除左有沙律、各種泡菜之外,亦有韓式炒年糕同魚糕串呢種韓風十足既熟食~~自助吧既後方就有生果同甜品!!!而最前方就限時會輪流推出醬油蝦、醬油鮑魚同韓式炸雞,個晚就三款口味既炸雞可以試到=]不過重點都係蒸海鮮,每款海鮮都係新鮮既,尤其係貝類既海鮮更深得我心!!隻扇貝同鮑魚都係大大隻,蒸到岩岩熟,所以食落真係又嫩又鮮^_^而唔怕剝殼既朋友仔就最中意隻龍蝦啦~~呢到既店員大部份都好年輕,有活力之餘亦好有禮貌兼快手,值得一讚!!!

佢約左我黎黃埔,黎呢度食層層蒸鍋!!!

加埋12蚊等就可以任飲飲品,唔洗就住就住~~

自助吧係餐廳既中間位置,方便坐喺不同方向既客人拎食物!!

自助吧既後方就有生果同甜品!!!

而唔怕剝殼既朋友仔就最中意隻龍蝦啦~~