九龙城呢间茶餐厅,见里面几干净👍咁梗系入去食下啦同同学仔家长顺便吹下水😍焗猪扒饭 , 哗个饭好大个㗎❤️好香芝士味仲有好大两块好厚切嘅猪扒😋😋啲饭系炒底㗎👍焗猪扒咬落去劲juicy又容易切💯好正呀💯杂扒意粉配咖哩汁😋呢个杂扒系有猪扒肠仔同埋烟肉嘅❤️咖哩汁捞落啲意粉度好惹味,意粉好爽又弹牙㗎㖞🥰咖哩汁好入味呀💗猪扒薄切嘅但系脆卜卜,抵食呀💯💯咁当然套餐会有餐汤啦😁个餐汤都好甜好好味呀😋因为我系拣咗中汤滋润啲呀嘛💯仲系冇味精㖞❤️我哋仲叫咗个奶酱多同蛋治个奶酱多脆卜卜啲奶酱一路食一路漏晒出嚟好正呀😋😋蛋治软淋淋㖞唔错👍仲有饮品系柠檬蜜同埋咖啡红豆冰❤️柠檬蜜清甜好爽💯最正就系佢呢个咖啡红豆冰又有咖啡饮又有红豆食好好饮好正㖞👍👍仲好抵呀六十几蚊一个套餐 下次再同啲家长一齐嚟呢度先😉尝馆九龙城福佬村道20-22号学林轩地下A号舖

尝馆
九龙城福佬村道20-22号学林轩地下A号舖