2023-07-20
之前試過其尖沙咀分店好唔錯!而家觀塘開多咗間更闊落嘅新分店當然都去朝聖一下❤️. 揀咗✨SRF肩胛肉眼套餐 (成人$248@)要咗鴛鴦鍋(+$48)可選兩款湯底😃✨絲瓜蜆肉鍋 +✨香辣牛骨沙嗲王 !品嚐兩樣唔同滋味👏🏻👏🏻先點咗啲台式小食✨麻辣鴨舌✨醬爆糍粑✨榴槤炸彈 (自助區仲有✨珍珠奶茶,✨台式芋圓 等等台灣小食過足夜市口癮😝😝) 牛肉✨美國安格斯牛板腱 &✨美國肩胛肉 &✨封門柳🐂每片都肉質軟嫩!牛味突出!記得沾埋日本生雞蛋食更yummy😋另外海鮮類我哋點咗✨象拔蚌片✨水魷魚✨鮮甜海蝦!令湯底增添更多鮮味🦐🦑仲有仲有可以出自助區選擇海量新鮮✨蔬菜✨丸類, ✨熟食(如 麻辣小龍蝦🦞), ✨水果(如 西瓜🍉), ✨甜品(如 手作蛋糕🍰布甸🍮等等), ✨飲品(如 茶類☕汽水🥤) 最後必橫掃埋雪糕櫃!!當中以✨花生棉花糖朱古力脆皮雪糕 最值得試!當然一定要食埋有多款口味嘅✨哈根大師雪糕🍦🍦咁就完滿哂啦!真係大胃王嚟到都會捧肚滿足離場🤣🤣
揀咗✨SRF肩胛肉眼套餐 (成人$248@)