2020-01-16
今日同老公想食燒肉放題,見到呢間幾抵食即刻訂位試下。我哋book咗7:15黃金時段,七點去到已經有好多人係門口等位入座。我哋安排坐二人靠窗邊嘅卡位,座位舒適闊落可以望到街景。食物超多元化,好多不同種類選擇,有炸物類,芝麻雞翼丶咖喱角丶春卷......飲品也非常多選擇,罐裝飲品丶紙包飲品丶啤酒丶梅酒丶清酒,仲有咖啡檸茶檸水可以自己沖。甜品水果吧,選擇都唔少沙律前菜吧火鍋蔬菜類肉類都唔少選擇,雞翼牛扒雞扒都有不同口味選擇,仲有其他丸類菇類蔬菜類,喜歡用來燒仍可,喜歡用來火鍋煮也可。肉類我比較喜歡燒,味道醃得都唔錯,夠惹味,喜歡牛柳粒入口淋身有牛味,枱面上有幾款唔同調味料,最好就係仲有孜然粉同辣粉可以自己加,啱晒鍾意重口味的人。火鍋喜歡冬陰功湯底,冬陰功味香氣四溢,加入蔬菜豆卜非常夾。這間放題超多種類又抵食,燒烤火鍋一次過滿足兩種口味,都唔知食得邊樣,最後我和老公都飽到上心口。
我哋安排坐二人靠窗邊嘅卡位,座位舒適闊落可以望到街景。
甜品水果吧,選擇都唔少
沙律前菜吧
火鍋蔬菜類