2024-08-29 334 浏览
前日下班落巴士經過佳芳,順便買外賣,叫咗三個飯盒及兩個湯,點知回家後等個女收工回家一齊食,至發現少咗一個飯盒,個女才分享經驗話曾經試過用網上外賣平台叫外賣,亦有漏送,好在可以投訴,但我就係自取及用現金交易,所以請大家若在這店叫外賣,切記要檢查清楚是否齊貨至離開,因為這店的質素實在不到位。這店嘅招牌湯天麻魚頭湯及石斛鮑魚烏雞湯,雖然價錢平合理,但味道就太差,好淡,好似例湯咁,明顯用料不足,係價錢問題將貨就價,奉勸各位唔好試喇。叫咗豬軟骨飯,調味太甜,應該落咗好多糖,另一個係鹽焗雞飯,是惟一可以接受嘅,雞隻選用較小較瘦嘅品種,勝在脂肪不多,調味適中,是惟一符合水準嘅菜式。
2024-08-27
10 分钟 (外卖自取)