2023-06-07 27 浏览
位於鵝頸橋有間豬手專門店,今日經過見到佢哋櫥窗show出嚟食物款式都幾多就吸引咗我入去🤣豬牛雞鴨樣樣都有,但係當然要試吓佢哋嘅豬手啦🥢招牌黑椒豬手豬手皮有咬口得來唔韌,豬手皮上面仲有黑椒香得來又唔會蓋過豬手本身嘅味道,豬手食落唔柴之餘都幾淋🥢大阪燒脆腩同平時食開嘅燒腩仔好唔同,佢唔係好乾食落仲幾嫩又唔鞋口,唔同燒男仔好鹹,佢嘅味道適中而且仲有豬嘅味道,燒到金黃香脆嘅外皮食落唔會好油,拎到返屋企晚飯嘅時候都仲係脆架😋總括嚟講佢哋嘅價錢唔算貴,即叫即切,而且佢哋切嘅手勢非常專業😂我見佢啲廣告有豬手套票賣,而排隊前前後後嘅人都係拎住套票嘅熟客仔,下次我再經過嘅時候會試吓其他款式嘅豬手

🥢招牌黑椒豬手

🥢大阪燒脆腩