2019-06-13 32 浏览
今日晏咗收工,放工都成八點幾,太夜唔想返屋企煮飯食,想輕鬆買外賣返屋企食,返屋企途經“巧手製作”,有蒸飯、腸粉、點心等等,好似幾吸引,方便快捷平靚正,於是 買咗幾樣食物返屋企慢慢食。佢嘅蒸飯只係25蚊,非常抵,鹹蛋肉餅飯,好厚嘅肉餅,配合橙黃色嘅鹹蛋黃,睇樣都知唔錯,肉餅厚而不實,鹹蛋王又唔會太鹹,配合蒸飯一流。另外,點咗叉燒腸同埋蝦腸,腸粉非常滑,原隻蝦肉非常足料,而且佢嘅腸粉豉油唔會太鹹,抵食又好味。糯米雞大大隻,十分足料,兩嚿大叉燒、雞中翼、冬菇等等,估佢唔到裏面珍藏咗咁多材料。仲有佢既主打“包”,多款選擇,我就食咗個叉燒包,一個包夠兩個人食,包又大,餡料 又多。輕鬆又抵食,“巧手製作”絕對放工外賣之選。

輕鬆又抵食,“巧手製作”絕對放工外賣之選。