2021-11-23
自從疫情開始就習慣了放工自取外賣,屋企附近發掘到好多正嘢。御品千之味外賣壽司,性價比高,值得推介俾街坊。原來不知不覺開咗8間分店,佢地壽司刺身全部都唔錯,拎返屋企慢慢品嚐,仍然保持到新鮮,今次店員仲好細心俾咗冰袋我。魚生飯餐(套餐)迷你火灸三文魚腩丼 $108火炙魚油香味濃郁,三文魚腩半生熟,微焦焦香,入口即融,搭配壽司飯簡直完美。非常肥美,滿口油香,入口即溶,口感豐富。壽司拼盤5件三文魚、油甘魚、墨魚、赤貝、赤蝦;配上魚生壽司,味道鮮甜,唔會有腥味,味美可口,加上三文魚、元貝帶子勁厚切,好有誠意!刺身款式亦有好多選擇,三文魚2件、北寄貝2件、甜蝦1隻、帶子1片;色彩繽紛,內容豐盛,分量幾大非常抵食,好滿足架。迷你三文魚粒粒海膽丼 $128見到海膽雙眼發光,很久沒有吃所以很想吃海膽,外賣自取仍然保持到新鮮,肥美鮮甜美味,很喜歡!火灸壽司5件三文魚腩、三文魚、鰻魚、左口魚過、熟蝦;火炙好吃又極多油分,喜歡吃壽司的絕對要試!燒汁牛肉飯 $60燒汁牛肉飯老公最愛,吃日式牛丼,我們到東京必點,便當飯量很多,牛肉鋪滿便當,滿滿的香甜牛肉汁,入口美味多汁。餐飲可以自助到雪櫃自取,zero 可樂夠晒
魚生飯餐(套餐)
迷你火灸三文魚腩丼 $108
壽司拼盤5件
迷你三文魚粒粒海膽丼 $128
火灸壽司5件
燒汁牛肉飯 $60
餐飲
可以自助到雪櫃自取,zero 可樂夠晒爽!
餐廳防疫外賣優惠,值得推介!