2019-04-10 117 浏览
呢个星期都要食自己,因为女皇大人同大帝去左旅行,所以呢日黎到呢个新建无耐既社区搞活动之后就系街市行左个圈,睇下有啲咩可以买返去做晚餐先行到见到有熟悉既唐记啵,啲蒸饭仲要有优惠....20蚊鸡就有热辣辣既蒸饭咁就一于买返去做晚餐啦啦啦啦~~~个日既特价蒸饭系鳯爪排骨饭排骨淋而入味,而且唔会净系得肥肉,味道唔错啵加上每盒蒸饭都会配有一份菜,感觉都健康啲我仲加左HKd$4.5要左罐可乐添,本身想买埋砵仔糕架,但当日已经卖晒,咁就唯有等下次先买啦见到包包都有做特价,由HKd$7.5减做HKd$7~~~包子控当然要顺手买返几个做第二朝既早餐啦 呢次买左一向心爱既香芋包同马拉糕😍😍香芋包仍然无令我失望,朝早食到暖笠笠兼有软糯带甜既满满芋泥包,感觉好幸福!!加埋个大件又松软既马拉糕,滋味又满足

咁就一于买返去做晚餐啦啦啦啦~~~

个日既特价蒸饭系鳯爪排骨饭

排骨淋而入味,而且唔会净系得肥肉,味道唔错啵

加上每盒蒸饭都会配有一份菜,感觉都健康啲

呢次买左一向心爱既香芋包同马拉糕😍😍

加埋个大件又松软既马拉糕,滋味又满足

外卖自取
用餐时段