2025-07-06 256 浏览
今晚試咗金滿庭京川滬菜館嘅外賣,整體嚟講都算唔錯,不過有啲小遺憾~ 首先講吓個**招牌松子魚**🐟,外賣送到嘅時候已經冇咁脆口,魚肉有少少韌,可能因為焗住咗一陣,佢哋已經好細心分開裝,個酸甜汁依然好開胃,松子都幾香,如果堂食應該正好多! 再嚟係**奶油津白**🥬,呢個真係驚喜!奶油味超濃郁,每一啖都食到香滑嘅奶油香,津白煮得啱啱好,唔會太淋,鍾意奶香嘅人一定會愛上~ 容量最後係個**傻佬炒飯**🍚,真係「傻佬」都食到笑!料多到爆,蝦米、四季豆時候,炒得好夠鑊氣,味道夠濃又唔會太鹹,食完成個飯都唔會覺得膩,抵讚! 總括嚟講,外賣難免有啲折扣,但味道依然在線,下次一定要堂食試吓個松子魚脆卜卜嘅版本! #金滿庭 #京川滬菜 #松子魚 #奶油津白 #傻佬炒飯 #外賣食評 #香港美食

外卖送餐