2025-07-06 79 浏览
鍾意食梳乎厘嘅我,最近就去咗P.H.I.,食咗最新推出盛夏果漾白桃乳酪梳乎厘🍑🥞!一入到去,環境輕鬆舒適,每枱都會有隻細熊仔陪住你,座位上仲有好多隻大大熊仔🧸,配上少女感十足乾花設計裝潢,好啱同朋友嚟 High Tea白桃乳酪梳乎厘外層金黃鬆軟,裡面充滿了的白桃乳酪,濃郁香甜白桃味,口感輕盈,唔會覺得膩~再嚟係伯爵茶白桃布拉塔芝士沙律,配上白桃,感覺好𝓯𝓻𝓮𝓼𝓱,仲有股伯爵茶嘅香氣漢堡扒全日早餐,份量十足,有牛油果、煙肉、煙三文魚、吐司、沙律菜等,份量絕對夠同朋友share食~流雲白桃沙冰同白鳳梳打味道清新,白桃鮮甜,好適合夏日消暑🌞!#SandyFoodies #phicoffeepancake #phi #Coffee #Souffle #白桃 #Pancake #梳乎厘 #soufflepancake #Cafe #Chill #teddy #teddybear #hkfood #hkcafe #food
盛夏果漾白桃乳酪梳乎厘

漢堡扒全日早餐