出邊體感溫度成35度🥵熱辣辣行街都要行商場先搞得掂~ 行到咁上下口痕就最岩食少少酸酸甜甜嘅嘢😌 .大大推介Cinnabon既「檸檬椰子Minibon🍋🥥」+期間限定「Coconut Lemonade」比大家啦🥰 夏天食呢隻口味真係好正,好似將成個檸檬批放入口咁清爽✨雖然佢係Cinnabon出品~但唔係款款都有肉桂味架⛱️好似呢款咁樣就冇肉桂啦🐾 入面取而代之嘅係秘製檸檬餡😋😋係檸檬糖霜/吉士~仲有椰絲喺入邊+做toppings~ 保留肉桂卷煙煙韌韌口感之餘控制酸度亦非常好👍🏻大推😋行過見到會回購+同朋友仔share岩曬🙆🏻‍♀️ 而杯Lemonade都好清新!! 重點係隻色超襯個brand!! (係咪返工上左腦要same color tone呢😆) 望住佢直程好似去咗海邊🌊🐳.另外叫左杯招牌Cinnamon Roll Cold Brew🙆🏻‍♀️ Cold crew coffee加上肉桂粉同焦糖醬~整體融合得好好 唔會比任何一方搶左做主角☕️食完最後仲買咗一盒4件Cinnabon返去慢慢嘆 (打算靜雞雞放急凍想食先焗)✌🏻揀左黑朱古力花生醬 / 焦糖蘋果 / 原味玉桂 /同埋我最新既favou
另外叫左杯招牌Cinnamon Roll Cold Brew🙆🏻‍♀️ Cold crew coffee加上肉桂粉同焦糖醬~整體融合得好好 唔會比任何一方搶左做主角☕️食完最後仲買咗一盒4件Cinnabon返去慢慢嘆 (打算靜雞雞放急凍想食先焗)✌🏻揀左黑朱古力花生醬 / 焦糖蘋果 / 原味玉桂 /同埋我最新既favourite 口味檸檬椰子 🍋🥥希望佢唔好咁快完推廣啦~~