2024-07-02
嘆住冷氣去camping🏕️帳篷座、吊椅營造戶外度假風一樣!地方寬敞舒適,一班朋友聚腳打卡啱哂。「西·泰」fusion菜(推介二人套餐)Mango Shrimp Avocado 沙律嘅配搭豐富,有齊晒我哋鍾意食嘅蝦、芒果、牛油果配經典沙拉醬Pad Thai with Prawn金邊粉旁🌶️辣椒粉、果仁、青檸🍋🟩椒因個人口味撈起,蝦都幾大隻,口味唔會太辣;較南部口味偏甜Satay Chicken,Pork,Beef揀咗豬肉同雞肉串,燒得焦香肉嫩點埋沙嗲醬汁好有泰國街邊地道風味Grill N.Z Grass Fed Rib Eye草飼肉眼七成熟,煎後降低油膩中間有嚿小脂肪,令肉身香而嫩配搭蔬菜Coconut Panna Cotta • Coconut Ice-Cream椰子二重奏,脆筒托住雪糕;唔會太甜🍹跟餐半價Butterfly Pea & Lychee|Tropical Orchard 紫紫地個杯好似落日黃昏漸變一樣,輕荔枝甜帶有梳打,好飲又好睇~
營造戶外度假風一樣!地方寬敞舒適,一班朋友聚腳打卡啱哂。
「西·泰」fusion菜(推介二人套餐)
Mango Shrimp Avocado
Pad Thai with Prawn
Satay Chicken,Pork,Beef
Grill N.Z Grass Fed Rib Eye
草飼肉眼七成熟,煎後降低油膩
中間有嚿小脂肪,令肉身香而嫩
配搭蔬菜
椰子二重奏,脆筒托住雪糕;唔會太甜
🍹跟餐半價