2019-03-11 124 浏览
又好味又好玩既正宗壽喜燒😝同朋友食飯 揀咗大家都未試過既壽喜燒!旺角呢間牛陣位置十分方便 一出地鐵站轉個彎就到!而且鋪頭入面空間感大 食野果陣都唔會覺得焗促同逼夾我地選擇左日本鹿兒島產黑毛和牛放題,加上係推廣期間惠顧指定黑毛和牛放題套餐,所以可以免費升級!同埋惠顧至指定金額仲可以免費無限添加高級海鮮配料!和牛 豬肉 牛舌 海鮮都非常新鮮!上鍋時,店員好詳細地講解正宗煮壽喜燒既方法,而且亦都有指示卡教我地點煮!好貼心呀👍🏻👍🏻首先,將日本鮮雞蛋係碗內打勻備用,然後將和牛脂肪落鍋煎出牛油,再放入京蔥同埋洋蔥炒香!跟住就落得和牛每面煎兩秒!係差唔多熟既時候再加入少少壽喜燒既醬汁,最後沾上蛋汁就完成啦!又食得又玩得!岩岩用醬汁炒完既和牛肉質好好 再加上日本蛋汁 食落口除左有好濃既和牛香味之外 醬汁同蛋汁既配搭簡直係天衣無縫,入口即融!超級好味呀😭❤食夠燒肉後,就可以加入壽喜燒醬汁同埋日式清湯成為湯底,再放入蔬菜就可以有第二個打邊爐既食法😋食埋烏冬同拉麵真係超滿足!而且出面既自助區既選擇非常多!出面仲有Haagen Dazs雪糕同埋啫喱糖任食!食完和牛放題後 仲可以黎返個甜品放題!價錢真係十分之
又好味又好玩既正宗壽喜燒😝

而且出面既自助區既選擇非常多!出面仲有Haagen Dazs雪糕同埋啫喱糖任食!食完和牛放題後 仲可以黎返個甜品放題!價錢真係十分之抵!一定要黎試下😋