【壽喜燒湯底·日式放題火鍋🍲】//////之前食過申子居酒屋 今次到佢哋姊妹店🤪裝修同樣木系傢俬為主 天花板有好多把日式傳統油傘 好有心思🍃食物款式多 講日文嘅店員特別友善 無限時傾計傾到唔捨得走🤣.👉🏻黑毛和牛//嚴選美國牛肉//日本豚肉//海鮮套餐 ($598)👉🏻嚴選美國牛肉//日本豚肉//海鮮套餐 ($298)揀壽喜燒湯底 主要由味醂同醬油調味~配牛肉 肉味惹味香濃 醬汁會越煮越鹹 可自行加湯或者點娃娃菜 菇類 符合番香港人口味!!黑毛和牛牛胸腹真係入口即化♪(´ε` )同牛舌一樣切成薄片 肉質結實帶少量油筋 豚肉腩片會連接軟骨 有咬口🤭肥牛脂肪明顯多 感覺比較肥膩海鮮有蜆肉、帆立貝、鮑魚等等 非常豐富 蝦肉爽滑特别新鮮 蜆肉嘅殻全都可以打開 仲有福袋 腐皮吸收湯底精華 加上煙韌麻糬 好少地方食到呢啲款式😁———-📍天心 (旺角)旺角奶路臣街17號THE FOREST 1樓114號舖
【壽喜燒湯底·日式放題火鍋🍲】
//////

👉🏻黑毛和牛//嚴選美國牛肉//
日本豚肉//海鮮套餐 ($598)
👉🏻嚴選美國牛肉//日本豚肉//海鮮套餐 ($298)

———-
📍天心 (旺角)
旺角奶路臣街17號THE FOREST 1樓114號舖
2023-10-27