天氣時冷時熱, 有時真係會冇咩胃口, 一冇胃口就會諗到甜甜的壽喜燒。牛陣最近推出ge壽喜燒宣傳超吸引!和牛 x 壽喜燒甘露燒完肉再加入鏗魚清湯變成打邊爐十下十下位置位於CWB既銅鑼灣廣場一期, 係遠遠望入玻璃已經煙bambam環境全部都係卡位好好坐! 中間係自助區: 有蔬菜, 配料, 調味, 雪榚同飲品食物套餐除左有黑毛和牛仲有豚肉和海鮮,有帶子、大大隻蠔和墨魚!和牛偏肥, 但大可去邊, 肉位脂肪平均分佈除左肉類同海鮮,仲有一個蔬菜籃 食菜菜好健康啊蔬菜籃之中我最欣賞冰菜! 平時好小地方有得食冰菜, 另外仲有鮮冬菇, 津白, 芋絲等先黎個壽喜燒先侍應會先將兩舊和牛脂肪燒香,用黎炒香洋蔥和京蔥。(好似煮送咁, 炒香個獲~超級香!!!)再將和牛兩邊燒大約兩秒!牛肉"芝"一聲香氣四溢, 牛既肥邊邊配上醬汁, 燒得好焦香, 一鼓牛氣跌出黎~落兩小下的壽喜燒甘露係和牛面, 壽喜燒醬+ 和牛, 會唔會太美好再將頭先發好既日本雞蛋醬一齊吃, 壽喜燒醬+ 和牛+日本雞蛋醬, 太match 太好味了!食完好想大叫一聲:牛迫!和牛偏肥,肥肥邊我會燒耐d,和牛肉質鮮嫩,肥美配上甘露,甜甜的食完壽喜燒加鏗魚清

牛陣最近推出ge壽喜燒宣傳超吸引!
和牛 x 壽喜燒甘露燒完肉再加入鏗魚清湯變成打邊爐十下十下

位置

食物
套餐除左有黑毛和牛仲有豚肉和海鮮,有帶子、大大隻蠔和墨魚!

和牛偏肥, 但大可去邊, 肉位脂肪平均分佈

除左肉類同海鮮,仲有一個蔬菜籃 食菜菜好健康啊
蔬菜籃之中我最欣賞冰菜! 平時好小地方有得食冰菜,

另外仲有鮮冬菇, 津白, 芋絲等

先黎個壽喜燒先

侍應會先將兩舊和牛脂肪燒香,用黎炒香洋蔥和京蔥。
(好似煮送咁, 炒香個獲~超級香!!!)

再將和牛兩邊燒大約兩秒!牛肉"芝"一聲

食完好想大叫一聲:牛迫!
和牛偏肥,肥肥邊我會燒耐d,
和牛肉質鮮嫩,肥美

配上甘露,甜甜的