2020-02-28
睇開食評都知道, 人人均讚玥屋性價比高, 望落相好似還好啦都係咁, 不過都抱住一副非常期待既心情去食, 果然無令人失望而且好想再去一次!係香港好多連鎖店以及平價壽司店,都比唔上呢間性價比咁高既小店, 2019年壽司價都仲有5蚊起, 簡直係月尾食行者既天堂。雖然唔貴, 但質素絕對比得上大型連鎖店, 仲要更好。而店內位置只有6-7個, 必須打電話訂一星期內既位先會入到。一開始試左呢個只係$15既燒汁燒帶子, 我地共食左4粒! size中加上紫菜脆而夾帶子, 暖暖入口好鬼正。一定要試下呢個。跟住叫左唔同款既壽司, 每舊都唔係細, 所以食落會幾飽, 一定滿足到胃食又大食既人! 甜蝦還好, 而中間白色既壽司第一次食, 幾特別既魚叫白豚, 係平時好多店都食唔到呢D另類既款式, 咬落有少少爽口既魚黎, 但又帶左少少魚香。香蔥油甘魚滿到爆哂出黎, 邊食邊跌可以講係, 但同樣係極上之選, 無得輸。香蔥吞拿魚軍艦又係勁大舊, 不過覺得上面既油甘魚味道再好一點,但呢個都係平時食壽司必點之一。 海膽軍艦不過不失, 正正子於是我地就叫左一板海膽黎試, 好大板連紫菜。雖然唔係簡最好既海膽種類, 但呢個已經鮮甜,
一定要試下呢個。
燒汁燒帶子
香蔥油甘魚軍艦
香蔥吞拿魚軍艦
海膽軍艦不過不失, 正正子於是我地就叫左一板海膽黎試, 好大板連紫菜。雖然唔係簡最好既海膽種類, 但呢個已經鮮甜, 下次可以試埋其他種類。
海膽軍艦
一板海膽
最後仲有份30幾蚊既卷物, 但居然係有6舊...夠哂飽!係會再黎既小店, 唔好錯過呀